Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » érdemes megvenni ezt a laptopo...

érdemes megvenni ezt a laptopot? Igaz hogy játékra kell de attól függetlenül.

Figyelt kérdés

Szóval több évnyi szenvedés és spórolás után eljött az idő hogy leváltsam a régi még gyerekkori konfigomat (2ghz-es celeron proci, 512mb ram, fx5200 vga) már kb 5-6 éves ha nem régebbi. Már egy ideje spórolok kevesebbet költök a fizuból éppen amennyit kell és most valahol 300 körül járok. 10.e körül venném a gépet akkor fizuból kipótolom ami kell szóval erről lenne szó [link]

ha asztalit vennék ahhoz kéne minden; monitor, egér bill (nem gagyi) gépház hdd odd ssd táp szóval minden. De nem is gagyi gépet akarok. Viszont már ideje lenne lassan elköltözni is szüleimtől nyár fele szóval lehet jobban járnék egy laptoppal. Játszani már talán ezzel is lehet.

2012. jan. 3. 14:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ja hát és igen ez majdnem 400ezer akor menyi lene a fullos változata?

millák már?

2012. jan. 4. 10:13
 12/24 anonim ***** válasza:

[link]

ezen nicns windows 7 ultimate de azért sokkal jobban megéri mint amit linkeltél kérdezö

2012. jan. 4. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:

Laptopot ne vegyen játékra értsd már meg!

Én vagyok aki az iponos gépet linkelte! Miért ne lenne jó!? Minden cucc minőségi benne! -.-" Most nem azért, de van benne monitor, ssd is és még a hab a tortán hogy nagyon jó cuccokból van összerakva! Azon FullHD-ben tolhatod a gameket legalább 3 évig biztosan... És utána is jó lesz csak nem biztos hogy FullHD-ben, lehet hogy csak HD-ben... Egér, billentyűzet-et meg veszel valami Logitech-et (TESCO-ban, vagy akárhol)! És van egy szuper erős géped!

2012. jan. 4. 23:58
 14/24 anonim ***** válasza:

Vga túl drága (mellesleg egy JÓ 6950 es is böven elég lene) és olcsóban is van 6970 es is

Hdd kicsi

nagyon kevés árú van most ipon on és jól felmentek áraik amugy is de ssd se ártana nagyob

Az a jó kis hütö se volt már ipon on

Szóval a lényegek viszonylag jók bene

még alaplapot linkeltek rev 3.1 ed alá talán helyete az job lene

linkelem

2012. jan. 5. 09:53
 15/24 anonim ***** válasza:
ipon.hu/webshop/product/_asrock_z68_extreme3_gen3/185255
2012. jan. 5. 09:54
 16/24 anonim ***** válasza:

De számítástechnikai bolt van még sok amugy

PCX

BlueChip

stb...

2012. jan. 5. 16:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Jah de a PCX most drága... Épp tegnap akartam összehasonlítani hol éri meg jobban megvenni a gépet. PCX-en kb egy 20-assal több volt mint iPonon!
2012. jan. 5. 16:58
 18/24 anonim ***** válasza:

épp azt irták itt nemrég hogy pcx olcsóbb:D

meg kell nézni aktuálisan és eldönteni:)

most épp pcx et fogom nézegetni épp ezért ugyhogy megtudom pont most mi van.

2012. jan. 5. 19:26
 19/24 A kérdező kommentje:
huh köszi mindenkinek : ) akkor marad az asztali és az amit linkeltek : ) esetleg valami változtatnátok rajta?
2012. jan. 5. 19:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Jó döntés! :) Vedd amelyiket én linkeltem! :)
2012. jan. 5. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!