Win7 bebootol majd kékhalál és újra indul. Mit lehet tenni?
Hello! Windows7-et használok és bekapcsolom elkezd bootolni bejön a Win7 logo...de utána egyből kékhalál és újra indul...
Valószínűleg helytelen leállítás az oka(köszi a barátnőmnek) Mit lehet tenni? Szerintem nem csak az operációs rendszert károsítottam, mert megpróbáltam CD-ről futtatni az Ubuntut, de az boot logo utána megáll.... Még próbálgatom telepíteni...
Annyi a gond, hogy laptop és így nem tudom átrakni másikba, hogy 2.merevlemezként formázzam...van erre valami más mód?
Szia.
Windows7 telepitó DVD-t rakd be, és inditsd be róla a gépet, majd próbáld ki az inditás javitást :
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Hogy telepitődött fel a win7-t a laptopra. Rajta volt ?
Akkor kell lennie egy operációs rendszer helyreállitó DVD-nek, vagy próbáld a "restore" gombot laptopja válogatja, hogy mi az. (F2, F5, F9, F11,F12). A felhasználói kézi könyvében ez is benne van.
Vagy ha a fentiek nem mennek akkor szerezz egy win7 dvd-t.
1. Megveszed.
2. Kölcsön kéred a haverodtól
3. Letöltöd az internetről.
Sok sikert.
Üdv.
Biztosan nem lehet kivenni a merevlemezt? Az én laptopom alján van pár kis ajtócska, azokat lecsavarozva lehet memóriát, merevlemezt vagy wifi-kártyát cserélni. Két dolgot próbálhatsz meg:
(1) megkeresed a memóriát, és ha két modulból áll, kiveszed az egyiket. Ha így elindul, akkor a kivett memória-modul hibás valószínűleg. Ha nem, akkor próbáld inkább a másik lapkát kivenni, és úgy is tesztelni. (Tesztelésre inkább az ubuntu-cd-t használd, mert a merevlemez is lehet hibás.)
(2) megkeresed a merevlemezt, kiveszed azt, elviszed a haverodhoz (akinek van megfelelő "foglalata", ha más nem, akkor tegyétek be egy olyan laptopba, amin sikerült elindítani az ubuntut, azzal lehet nézegetni).
Pont ez volt nekem is ma . Csak tiszta telepítés oldotta meg .
Lehet vírus volt mert a telepítés is nehézkesen ment . Nem akarta az igazságot az elején .
1. Particiók törlése .
2. új létrehozás
3. Formázás
4. Telepítés
Most hasít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!