Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alapállapotban is 40% a RAM...

Alapállapotban is 40% a RAM kihasználtság. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Pár napja jelentkezett a probléma... 40% körüli a RAM kihasználtság, úgy, hogy nem fut semmilyen program, még a háttérben sem.. a feladatkezelőben sincs lényegesebb érték kiírva, max 3-4%-nyi lehet. Eddig ha nem csináltam semmit, csak kint voltam az asztalon akkor olyan 1-2 körül ugrált, most meg mindig 40 körül, ha nem csinálok semmit... nem tudom mi lehet vele....
2011. dec. 30. 17:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
de win 7-ben van egy óra a minialkalmazásokban ami mutatja, viszont nekem eddig csak a futó programokat számította be a ram mutató.... most meg nem.... legalább is a fifa 12-őn ha tesztelem... eddig a játék ment szépen akadozás nélkül most pedig extra lassan megy pedig már minimumra is állítottam az igényeket, és eddig nem is kellet, de annak ellenére is akad....
2011. dec. 30. 18:27
 12/12 csacsi2 ***** válasza:

Xp -n nekem midíg 40- 50 közöttvan a memória, ez természertes. Nem szabad megfeledkezni a háttérben futó folyamatokról sem. A vírusírtó is ha "durvára" van állítva a fájlrendszervédelem akkor az eszi. Auto defrag is a háttérben dolgozik és sok olyan ami a win -el együtt indul.

Nézd meg a feladatkezelőt, hogy mik futnak, klikkelj a memoria -ra, ilyenkor a memória használtság szerint listázza a folyamatokat. PrintScreen -eld le és másold be ide. Hamar kiderül mi ia az! Másik hogy a memóriát néha fel kell szabadítani az ottmaradt dolgoktól, ilyen programok pl. a smartRam (memoryLeak), ami kipucolja.

Tedd ide a képet a feladatkezelőről, memória listázva....

2011. dec. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!