Alapállapotban is 40% a RAM kihasználtság. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Pár napja jelentkezett a probléma... 40% körüli a RAM kihasználtság, úgy, hogy nem fut semmilyen program, még a háttérben sem.. a feladatkezelőben sincs lényegesebb érték kiírva, max 3-4%-nyi lehet. Eddig ha nem csináltam semmit, csak kint voltam az asztalon akkor olyan 1-2 körül ugrált, most meg mindig 40 körül, ha nem csinálok semmit... nem tudom mi lehet vele....2011. dec. 30. 17:10
1/12 anonim válasza:
Nem kevered véletlenül a processzor kihasználtsággal?? Az egy-két százalék nagyon kevés. Nekem alap állapotban 34%
2/12 anonim válasza:
A feladatkezelőben a processzor kihasználtsága látható, nem a RAM-é.
4/12 anonim válasza:
Szerintem biztos h keveri a cpu -val. A ram nekem is 38 %.
5/12 A kérdező kommentje:
Neem.... a proci CPU kihasználtsága most pl:. 13%, és nem azzal van a baj... A RAM nekem eddig pár százalékon szokott állni, és most 50 körül mozog, és a feladatkezelőben úgy nézem meg, hogy van e vmi lényegesebb ami fut, mivel a személyes munkakészlet olyan 215 000-nél is csak 50% szokott lenni most pedig több....
2011. dec. 30. 17:46
7/12 anonim válasza:
8/12 A kérdező kommentje:
win 7
2011. dec. 30. 17:58
10/12 anonim válasza:
Nagyon összekevered a dolgokat!
Cpu kihasználtság változhat ilyen mértékben, pár %-tól 100%-ig. memóriát nálam induláskor 50% körül használja a win.
Az létezhetetlen, hogy 10% alatt legyen a memó kihasználtsága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!