Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meguntam, hogy a gépre évente...

Meguntam, hogy a gépre évente kell 100 000 -et költeni, hogy közepes grafikával elfusanak a játékok. Így veszek egy xbox 360 -ast. És lenne pár kérdésem. Tudtok e segíteni?

Figyelt kérdés
Egy barátomtól venném meg, azt hiszem xbox 360 arcade (fehére) hdd nélküli, és azt modnja h ki van chipelve. Torrent oldalakon rákerestem az xbox 360 -as játékokra, találtam is egy csomót, csak ott oylanokat írnak hogy ehez lt 2.0 kell meg jönn az lt 3.0, dash frissítés, XGD3. Ezek mik? Az is elég ha linkeltek valamilyen oldalt ahol mindenre választ kapok (magyar legyen!).
2011. dec. 29. 15:43
1 2
 11/11 anonim válasza:

Van egy ismerősünk, aki 1000Ft-ért megírt hozzá egy játékot és ezért gondoltuk a flashelést, mert nem mindegy, hogy 1000 vagy 10000. De már visszagondolva inkább ne tettük volna...

ha már itt tartunk, inkább ennyi pénzből, amit már az xboxxal "elbohóckodtunk", inkább összerakattunk volna egy tuti erős számítógépet.Már mindegy.

2012. jan. 16. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!