Meguntam, hogy a gépre évente kell 100 000 -et költeni, hogy közepes grafikával elfusanak a játékok. Így veszek egy xbox 360 -ast. És lenne pár kérdésem. Tudtok e segíteni?
Nem merült még fel benned az hogy sz@rokból rakod össze a gépedet és azért kell évente 100.000-et költeni rá???
XBox360-ra meg minden fél évben 10.000Ft-ot költhetsz újabb flashekre mert az új játékok nem mennek régi flashen, mindig kell az új flash amit te nem fogsz tudni otthon megcsinálni... 100.000-ból már simán kijönne egy jó alaplap (kb.20K), egy AMD Phenom II X4 960T (30K) és egy HD6870 amivel Full HD-ben tolhatod a gameket... és akkor van egy jó géped! És még plusz 5K-ért veszel 4GB RAM-ot és kész is a tökéletes gép... X360-at akkor éri meg megvenni ha meg is veszed a játékokat hozzá, nem pedig letöltöd, mert a Microsoft minden fél évben új védelmet talál ki a gamekre, szal fél évente viheted flashelni a Boxot 10-15K-ért..
Kimondta neked ezt a marhaságot, hogy fél évente flashelni kell a boxot?
Egyszer sem kell, és képzeld visz minden játékot...
Ha 5 éve megvetted 60 ezer forintért, még most is tökéletesen kiszolgál, míg egy 5 éves pc kb passziánszozni jó...
# 3/5
Na inkább nem is írtál volna mert hülyeséget beszélsz... Azt sem tudod mi az a flashelés miért szólsz bele? -.-"
Kedves kérdező!
Én csak a véleményemet mondtam el!! Nem akartalak megbántani!
"xbox360-t 120ezerért"
Hát akkor igenigen csúnyán átverték.
Kényszerített valaki rá?
Most is annyiba kerülnek az új játékok, pedig a vételára már a fele, mégsem muszáj flashelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!