Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia GT 425M videókártyámat...

Nvidia GT 425M videókártyámat szeretném overclockolni (Sony VAIO VPCF1)?

Figyelt kérdés
Munka közben teljesen elégedett vagyok a géppel, de amint megakad valami új játékon a szemem, nem bírom ki, hogy ne állítsam feljebb a grafikát :) .Aki ért hozzá légyszi fejtse ki, hogy milyen program ajánlott, mennyivel érdemes kihúzni úgy, hogy bírja a hűtés + stabil maradjon, illetve, hogy mennyit ez mennyit dobna rá teljesítményben. Köszi :)
2011. dec. 29. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Notebook nem játékra való!

Aki nem hiszi, az majd megtanulja a saját kárán.

2011. dec. 29. 01:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem játszani vettem, arra veszel 70ezerért tízszer jobb asztalit, mint az én gépem, de ha már van egy laptopom, miért ne használhatnám játékra is? Szinte bármi elfut rajta, ha alacsony grafikán is.. Nem fogok venni egy külön nagygépet hogy azon skyrimozzak, a laptopon meg dolgozzak.. Szerinted miért tettem fel a kérdést?(igen, mert a laptopon szeretnék játszani, nem azért, hogy kioktass, hogy gyökér vagyok :D)
2011. dec. 29. 01:51
 3/5 anonim ***** válasza:

"miért ne használhatnám játékra is?"

Mert szar rajta játszani.

2011. dec. 29. 02:21
 4/5 lindmayer ***** válasza:

ennyit tud, örülj hogy valahogy elfutnak rajta a játékok

egyébként a laptopok videokártyáját nem arra tervezik, hogy tuningolják, vagy ha lehet is, akkor a hűtés nem fogja bírni

2011. dec. 29. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz tényleg valami brutál hűtő kell a laptop alá, hogy ne süljön szénné.
2011. dec. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!