Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sony VPCF23P1E vs. Apple Mac...

Sony VPCF23P1E vs. Apple Mac book pro 15"?

Figyelt kérdés
Melyik és miért? Légyszi csak olyanok irjanak akik tényleg értenek hozzá.

2011. dec. 6. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Ostoba kérdés... egyértelműen MacBook Pro.
2011. dec. 6. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Meggondoltam magam.
2011. dec. 6. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Úgy értem nem gondoltam meg magam, mert jobb a MacBook Pro, de a VAIO jobban megéri.
2011. dec. 6. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
csak windows...
2011. dec. 8. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
AZTA! Ezek aztán kimerítő válaszok voltak! De félretéve a hülyeséget mindkettő egy sznobbook drágák és sokszor nem hozzák ugyanazt a teljesítményt mint egy hasonló árban lévő kisebb márka(pl Acer,Asus) Bár nekem egy Sony Vaio VPCEA3s1e g-m van de ezt is csak azért vettem mert féláron kaptam (115e). Tehát szerintem 350 ezerért már kapnál jobbat, épp multkor láttam egy gamer notit, 400 volt 3d led, full hd képernyő és egy 3x erősebb kártyával mint ami a sonyba van :)
2011. dec. 13. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik se ári meg. Ezeknél csak a nevet kell megfizetni, nem a teljesítményt...
2012. ápr. 14. 13:17
 7/8 BRONY PONE válasza:

van macbookom és mondjuk stabilabb, gyorsabb, jobb.

A windows pedig néha azért egy kicsit instabill meg talán lassú ha ebben az árkatban nézelődsz nézd meg a retinás macbookot

2012. jún. 13. 16:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy a Vaio már január eleje óta megvan és nagyon jó, raktam bele egy Corsair SSD-t és tökéletesen fut. Jobban szeretem mint a régi Mac-em vagy az aztali iMac-okat amiket suliban használok.
2012. jún. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!