Miben jobb egy MAC, mint egy PC?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 22:48
2/26 A kérdező kommentje:
A grafikusok, és a fotósok mind a MAC-et használják... miért?
2011. nov. 27. 22:50
3/26 Panda Péter válasza:
mert jók a multimédiás szoftvereik.
4/26 anonim válasza:
MAC és PC beszélget:
-Te PC!-mondja a MAC.
-Mennyi 2x2?
-3!-feleli a PC.
-Nem, 4!-mondja a MAC.
-De gyors voltam mi?
5/26 Panda Péter válasza:
ezt a szar viccet már annyi szereposztásban hallottam hogy össze se tudnám számolni...
6/26 anonim válasza:
Istenem, még egy poént sem lehet ellőni!!! Nem hallottál még az ÖRÖKZÖLDEKRŐL?
7/26 anonim válasza:
Dolgozni jó velük. Az, hogy jók-e a multimédiás szoftvereik, nem tudom, én ugyanúgy Photoshopot, és egyéb Adobe termékeket használok iMac-en, amit PC-n is tudsz.
Stabilabb és gyorsabb gépek a PC-hez képest, pont ezért használják nagy fájlokkal vagy összetett munkafolyamatokkal dolgozók, mint a fotósok, grafikusok, kiadványszerkesztők, stb..., és nem csak azért veszik mert van rá pénzük.
Néha látni olyan kérdéseket, amikor Windowst akarnak MAC-re rakni, vagy csak villogni azzal hogy megtehetik hogy azt vesznek maguknak, ezek az emberek egyszerűen buták, és az alma-logó miatt fizetnek százezreket.
8/26 Panda Péter válasza:
egyébként megsúgom, hardveresen erősebb gépet lehet PC-ből összerakni azonos áron. és azért azt nem mindig tudja szoftveresen kompenzálni a MAC OS.
9/26 anonim válasza:
Egyetértek az előttem lévővel! Jó a szó tesó!
10/26 anonim válasza:
Már bocs, ilyen hülye a hangulatom. Egyébként nem a Panda Péter válaszára értetten, hanem az előtte lévőére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!