Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a Sony Vaio laptop?...

Milyen ez a Sony Vaio laptop? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Játékra (Tomb Raider) kéne, gyors netezésre, és legyen nagy memóriája képek, videók miatt. Ajánljátok?

2011. aug. 30. 13:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Abszolút nem venném meg.

Ennyi pénzért már egy elég-elég jó laptopot lehet venni,más honnan.

Semmi olyat nem tudok felhozni mellette,amiért megérné 210-ért megvenni.

Mondom ezt úgy hogy,lett véve ismeretségi körömben VAIO laptop E-szériás 240K-ért.

Az elég jó ár volt annak,de ez nem éri meg.

2011. aug. 30. 13:20
 2/15 anonim ***** válasza:

én valami mást vennék

de miért pont laptop kell?

2011. aug. 30. 13:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Tök egyszerű, kényelmi okból - hordozhatóság, ágyban tudom használni, stb.. szükségtelennek tartok egy asztali gépet. És ez miért nem éri meg?
2011. aug. 30. 13:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Adatait tekintve - amennyit értek hozzá - van olyan jó, mint bármelyik ebből az árkategóriából. Isemerőseimnek is van, ők elégedettek vele, csak gondoltam, itt is kérdezgetek.
2011. aug. 30. 13:38
 5/15 A kérdező kommentje:
*ismerőseimnek
2011. aug. 30. 13:38
 6/15 A kérdező kommentje:

E-szériából is gondolkoztam, ezek jobbak? [link]

210 a felső határ árban.

2011. aug. 30. 13:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez?

[link]

2011. aug. 30. 13:40
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

195k-ért kapsz egy Dell N5110-et Core i7-es procival, 8GB RAM-mal és Nvidia GT 525M videókártyával. Ebben csak i3-as proci van, amit linkeltél. Ennyiből sokkal többet ki tudsz hozni. Nekem is ilyen Dellem van, amit említettem. Nagyon jó, szép, meg stb. Itt van link, szerintem sokkal jobb, annál, amit linkeltél.

[link]

2011. aug. 30. 13:51
 9/15 A kérdező kommentje:

És miben jobb, hogy i3-as? Bocsi, hogy kérdezek, de nem értek hozzá.

Igen, biztos van jobb ezért az árért, de én ebbe szerettem bele, olyan kis dizájnos (lány vagyok) :)

A kérdésben felsorolt dolgokra tudnám azért használni (TR..)?

2011. aug. 30. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó vagyok. Amit te néztél ki, abban van i3-as proci. Amit linkeltem, abban i7-es. A videókártya is sokkal jobb. Jah, és 10.000 Ft-ért tudsz rendelni hozzá fedlapot. Sokféle van, de már párat nem látok az oldalukon. Szerintem a Dell N5110 sokkal dizájnosabb, minőségibb, és sokkal jobban megéri az árát mint amit te néztél. Az sajnos nagyon nagy pénzkidobás lenne. Mert azokat a cuccokat amik a kinézett laptopodban vannak, más laptopokban 130.000 forint körül árulják. Sajnos nagyon magas az ára a felszereltségéhez képest. Itt egy link a fedlapokról, a legalján vannak, meg lehet nézni, és ott van, hogy honnan lehet még rendelni hozzá!

[link]

Van mindenféle mintájú, színű! Jah, és ezt a gépet rendelheted feketében, pirosban és kékben is. De csak a feketének lehet cserélni a fedlapját asszem. De még így is szebb! Na szóval, akkor nézd a legalját :)

2011. aug. 30. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!