Milyen ez a Sony Vaio laptop? (lent)
Figyelt kérdés
Játékra (Tomb Raider) kéne, gyors netezésre, és legyen nagy memóriája képek, videók miatt. Ajánljátok?
2011. aug. 30. 13:06
11/15 anonim válasza:
Legelső vagyok.
Amit belinkeltek itt Dell-t az most akciós,és tényleg nagyon megéri.
Jó a VAIO,tényleg minőségi,és a szolgáltatás rendszere is jó,csak mivel az egy presztízstermék,így nagyban a márkát fizeted meg.
Én elhiszem,hogy lány vagy,de gondolom te sem szeretnél olyanért egy vagyont kifizetni,ami (konfiguráció terén) nem éri meg az árát!;)
További szép napot!
12/15 anonim válasza:
Pont mint a tesomnal
o is lany s ilyen laptopot akart amit te is neztel (dizajn miatt meg o is beleszeretett:D) de a vegen ratudtam gyozni erre a feher toshibara: http: [link]
ebben sokkal jobb proci van meg a videokartya is jobb:)
13/15 anonim válasza:
ja es meg annyit hogy nem ajanlom hogy az agyban gepezz mert akkor tonkremegy a hutes
14/15 A kérdező kommentje:
Atlasz van alatta. :)
Köszönöm a sok tanácsot!
2011. aug. 30. 19:25
15/15 anonim válasza:
Abban a Toshibában ugyan olyan a videókártya mint az általam ajánlott Dellben, a proci meg rosszabb, csak i5-ös 2 magos. A Dell így sokkal jobban megéri a 4 magos i7-tel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!