Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs hang?

Miért nincs hang?

Figyelt kérdés

Na szóval újra tettem a gépet mert nagyon lassú volt. Eddig külön hangkártyát használtam mert az alaplapihoz nem találtam drivert. Újrahúztam míg nem volt hang minden oké,feltettem cd-ről full belassult,bekapcsolásnál az egeret kikelet húzni,nagyon lassan bootolt.. Szóval most vagy lassú gép vagy hang nélküli gép nem tudom mit csináljak.. Pontos adatok : alaplapi hangkártya: via ac'97 enhanced audio controller (azthiszem valami soundmaxxal 4éve működött,de ehhez se találtam megfelelő drivert) alaplap: Asus A7V400-MX Hangkártya: C-media 8738.

Remélem érhető bocs,hogy hosszú lett:/ Előre is thx!

2011. dec. 28. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Én megpróbálnám kivenni a hangkártyát (c8738) és kipróbálnám az integráltal hogy úgy is ezt csinálja e a gép.

Itt van hozzá driver:

[link]

2011. dec. 28. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz még valami:

A weblapon amit írtam,termék: motherboard

sorozat:Socket A(462)

Model:a7v400

Utána megkérdezi az oprendszert.

Utána már megtalálod az audio-n belül.

2011. dec. 28. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt legalább sikerült feltelepíteni,de ugyan úgy nincs hang. Kérte az újra indítást aztán mégse jelzi,hogy fel lenne telepítve!?
2011. dec. 28. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A BIOS-ba be van kapcsolva az integrált hangkártya???
2011. dec. 29. 10:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Be van kapcsolva.
2011. dec. 29. 11:58
 6/6 A kérdező kommentje:
áááá JÓ LETT!:DD Újra feltelepítettem és most fel is rakta rendesen! Köszi szépen mindent!
2011. dec. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!