Mi okozza ezt (többi lent)?
Figyelt kérdés
A gépembe most lett beletéve egy 1 éves ATI Radeon 5670 es videókártya, a gépet most pakoltam össze 3 hónapja, zsír új. Azelőtt integrált kártyát használtam, és nem voltak problémák. Amióta meg van ez a kártya (legalábbis ez a tapasztalatom), azóta problémák lépnek fel. Kihúzom hátul a LAN kábelt, ehhez el kell mozdítanom a gépet, és ezután nem lehet sehova kattintani, aztán már az egeret sem lehet mozdítani, és a hang ami szól a zene vagy akármi ami megy, az beakad, mintha egy örök ciklusba futna a program... aztán kékhalál és restart... Ez van minden egyes alkalommal. A videókártya fix-en rögzítve van. Néha az illesztőprogram sem válaszol, és egyszer-egyszer, véletlenszerűen elmegy a kép és kiírja hogy sikeresen helyreállt. Nem tudom eldönteni hogy hardveres hiba-e, vagy szoftveres.2011. dec. 26. 21:58
1/19 anonim válasza:
esetleg rakd újra a rendszert, és frissítsd a videókártya driverét.
2/19 anonim válasza:
próbáld meg a drivert frissíteni, vagy ha a legújabb akkor pedig egy régebbit feltelepíteni, amit az ati oldaláról tölthetsz le. ha ez nem segít nézd meg hogy a kártya hűtéserendben van-e, nem poros nagyon hasonlók. egyébként az asztali gépeket nem arra találták ki hogy ide oda löködd, vagy pakold.bár ki kéne bírnia, de ha lehet menet közben ne nagyon mozgasd.
3/19 A kérdező kommentje:
kb 2 hete raktam újra a 7 et, és az illesztő a legfrisebb azt is a windowsal raktam fel.
2011. dec. 26. 22:05
4/19 anonim válasza:
itt válaszd ki a megfelelő opciókat és innen töltsd le a drivert, ezt installáld, ez a biztos
5/19 A kérdező kommentje:
2011. dec. 26. 22:10
7/19 A kérdező kommentje:
Ez nem jött össze.... Rakta fel a hivatalos honalpról letöltött illesztőt, és megint kékhalált kaptam, kb ez volt 1 perce... Valami komolyabb megoldás kéne, mert ez így nem az igazi...
2011. dec. 26. 22:25
8/19 A kérdező kommentje:
Újra kellett raknom az eredetit amit a kártyával együtt adtak. Ezzel jó... Mostmár végképp nem értem
2011. dec. 26. 22:35
9/19 anonim válasza:
Hogy megbizonyosodhassunk, le kellene írni a kékhalálban található hibaüzenetet. Mellesleg lehet hogy a Win7 eleve szar. Másikat kellene feltenni és nem az Ultimate-ot.
10/19 A kérdező kommentje:
az lehetne esetleg hogy a hiba hardveres? Ez egy sp1-es windows7. A windows7-hez elérhető sp2, vagy annál nagyobb szervízcsomag, mert lehet hogy az kijavítaná ezt a kritikus hibát. Ha egyáltalán az-e a hiba.
2011. dec. 26. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!