Kingston HyperX. Ez a mx vagy én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő :D Kaptam karácsonyra egy kingston hyperx ssd-t éés elkezdtem telepíteni a vindowst 111.7 Gb -os ssd-n 100 gb-os partíciót csináltam a többi 11.7-et pedig csak hagytam formázatlanul... Aztán föltettem a windowst ( sata 2-es foglalatban van) aztán érezni rajta hogy "lassú" majd bekapcsoltam a TRIM-et a cmd (dos) szerint jó a hard disk saintanel aztírja hogy inaktív na ez miértvan ... és a biosban pedig úgyvan hogy normal IDE és ide -> ACHP az utóbbin van mert a másikkal nem is indul... van valami gond esteleg...2011. dec. 25. 21:04
1/4 Panda Péter válasza:
itt minden fontosabb beállítást/infót megtalálsz. a TRIM-mel kapcsolatban lásd, 1. pont.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem az a problémám hogy ezt megcsináltam a dosban azt írja a fsutil után hogy 0 ami aztjelenti hogy a trim működik elméletileg, de a hard disk saintanel ízt írja hogy a trim elérhető de inaktív :D
2011. dec. 26. 10:38
3/4 Panda Péter válasza:
lehet hogy a sentinek még túl új az SSD-d, és ezért nézi rosszul. asszem a hyperx-be egy újabb fajta sandforce vezérlő van, lehet nem ismeri még a senti. nézd meg mondjuk crystal disk info-val.
4/4 A kérdező kommentje:
A crystal disk info a trim-et feketével jelzi... De ez csak aztjelenti hogy támogatja az ssd-vagy nemtudom.. aztcsinálom hogy csinálok egy sebességtesztet és várok néhány hetet hónapot és újra csinálok egy sebességteszte és ha az kiseblesz akkor gondvan a trimmel.... álítólag... köszi a válaszodat :D:D
2011. dec. 26. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!