Melyik SSD a jobb?
- Ocz Vertex 3
- Ocz Vertex Max IOPS
- Kingston HyperX
- Corsair Force GT
- Corsair Force series 3
mind sata 3-as 120 gb-os, ha te vennél melyiketvennéd, vagy hogy van-e ebben az árkategóriában esetleg ezektől jobb...
én egyiket sem venném.
helyette samsung 830-at. miért? mert stabil, megbízható és valószínűleg ezeknél olcsóbb is. ha lassabb is, azt maximum szintetikus programokban lehet kimérni, valós alkalmazásnál nem. viszont azok közült amiket itt felsoroltál, egy csomó küzd gondokkal, az OCZ-re különösen sokan panaszkodnak.
Kérdező, ha érdekel itt egy jó alapos teszt is a Samsung-ról:
Különösen ajánlott címkét kapott.
Király Zoli: csak azért mondasz nekem ellent.... hogy ellentmondj nekem, vagy esetleg ÉRVEKKEL is alá tudod támasztani, hogy miért vegye meg a kérdező a feleslegesen drága eszközt?
a primitívséged eddig csak idegesített, de kezdek rájönni, hogy káros is, mert félrevezetsz másokat.
Ocz Vertex 3
Én is ilyet használok és meg vagyok vele elégedve maximálisan.
"Szerintem is a Kingston HyperX SSD a jó választás"
Egyáltalán tudnád miről van szó. Annyiból áll az egész hogy csak Pandát "csesztesd", de így a kérdezőnek okozol rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!