200. 000 forint magasságában már lehet olyan laptopot kapni amivel MMO-k (WoW, Aion) illetve BF3 legalább High grafikán 30 fps-el minimum elfut?
A "gamer laptop" egy csicsás, meleg és hangos, jócskán túlárazott, Pistikék megbolondítására való eszköz, és mivel újgazdag Vér Istvánéknál van rá kereslet, a gyártók csinálják is. De soha nem fog felérni sem kényelemben sem teljesítményben egy asztali géphez.
Vannak laptopok amiken már egész jól el lehet játszogatni, de ez akkor sem arra való, nem ideális játékra, ez csak ilyen kényszer megoldás, ha nem jöhet szóba asztali gép.
Igen, sajnos én pont ilyen vagyok.
Mármint, nem jöhet szóba most asztali gép, de nem akarom teljesen elhagyni a játékokat sem.
Muszáj utaznom, nem vagyok meg gép nélkül.
Amiket te leírtál azok pont azok a helyzetek amikor nem jöhet szóba asztali gép, ezért született meg a gamer laptop.
De azt tartom hogy egy asztali géppel, komoly billentyűzettel és egérrel, nagy monitor előtt játszani jóval kényelmesebb.
Persze laptophoz is lehet venni, de az már plusz költség az amúgy sem olcsó gamer laptophoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!