200. 000 forint magasságában már lehet olyan laptopot kapni amivel MMO-k (WoW, Aion) illetve BF3 legalább High grafikán 30 fps-el minimum elfut?
Asus Republic of Gamers. Ez a laptop neve 400vhány ezer azthiszem xD De a laptop neve azthiszem mindent elárul
Lehet csámcsogni xD:
http://www.youtube.com/results?search_query=asus+republic+of..
Üdv!
A helyedben nem vennék laptopot játék céljára, mert erősen melegszenek főleg High opciónál, ami köztudott nem egészséges a "vasnak". Bár ha továbbra is ragaszkodsz a laptophoz akkor az alábbi oldalon szemezgethetsz:
üdv
Sziasztok és köszönöm az eddigi válaszokat.
Én is PC párti vagyok, de sajnos egyetem miatt sokat ingázok az otthonom és az albérlet között és nagyon szükséges lenne, hogy tudjak azért 'játszogatni'.
Így is nehéz lesz leszoknom, a nagy teljesítményről...De a játékokat egyenlőre nem tudom elhagyni :)
Bár laptop nem játékra való, azért ez egész jó:
Jóféle Llano-s noti, 4 magos CPU, Radeon HD 6650D IGP, 8GB RAM, 750GB-os HDD, és Win7 is jár hozzá.
Én is az asztali gépeket szeretem, de sajnos muszáj váltanom. Tudom, hogy laptop nem játékra való, de alkalmazkodnom kell a körülményekhez.
És ha mondjuk egy kicsit feljebbvisszük az árat, 250ig, akkor mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!