Radium.hu-ról vélemény?
Lenovo s205-ös gépet szeretnék és itt találtam meg a legolcsóbban, már-már gyanúsan olcsó.
Igaz vegyük hozzá, hogy az olcsóbb ár op.rendszer nélküli ami megválaszolhatja a kérdést, hogy miért olcsóbb. ugyanakkor sehol máshol nem találtam op.rendszer nélkül és a kisebb winchesterrel.
egy-két helyen írták, hogy külföldi billentyűzet amit átcímkéztek és hogy külföldi számlás?
Érdemes ránézni erre ilyenkor:
Amúgy Windows SOKAT dob az árán a gépeknek!
(+20-40.000 Ft kb!)
megnéztem az árgépet és az összes hasonló oldalt is!
ami máshol kb. 110 ezer windows 7-el a a radiumon akciósan 90 ezer csak nem 500-as hanem 250-es vinyó és ugye nincs oprendser.
viszont 2 helyett 4 gb memmóriva van a radium.hu-sba. nekem az jobban megfelelne.
az lehetséges, hogy írják a weboldalon, hogy csak és kizárólag magyar billentyűzetű gépek vannak náluk és közben a külföldit átcimkézik? ahhoz laikus vagyok hogy ezt megállapítsam, de a garancia szempontjából nyilván nem mindegy, hogy külföldi vagy magyar-e a gép. vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!