Miért ilyen lassan kapcsol be?
Figyelt kérdés
eddig tök gyorsan kapcslt be a gép de a tegnap szétszedtem a gépet(csak anyit csináltam hogy amit nem használok kábelt azt beraktam hátra) naszoval szétszedtem levettem a vinyot a tápkábelről és miota viszaraktam nem akkar betölteni (win7 ultimate ...64bit)
kb 15-20 percik írja ki hogy (windows betöltése)pedig eddig pár másodpercvolt mig bejött minden (Mit csinűáljak?)
2011. dec. 23. 23:16
1/5 anonim válasza:
ezt passzolom:D ha nem oldódna meg akk rakd újra a rendszert.
2/5 anonim válasza:
nézd meg h a biosba nem állítódott el-e valami. nekem is volt már ilyen de én úgy oldottam meg h össze vissza húzogattam ki-be a tápkábelt a vinyón.
3/5 A kérdező kommentje:
jah amikor bekapcsoltam és van az hogy csönkentetmod meg ijenek ot kért egy ilyen normál módu windows javitást....azt lefuttattam lehet amiatt vabn??
2011. dec. 23. 23:40
5/5 A kérdező kommentje:
Na sebastian kösz ezvolt a problem....a tápkábelt ha kihuzom akk jó ráraktam 1 másikra kösz
2011. dec. 24. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!