Lassú a gépem. Lassan bootol, lassan kapcsol ki. Pedig 1 éve fejlesztettem. I lehet a gond?
Konkrétan. Gigabyte alaplap, Intel E5400 processzor, 4 Gb ddr 2 800 mhz ram, meg geforce gt240 videókártya.
A vinyó valami 320as sata wd.
Windows 7 64 bitről van szó.
1 éve újítottam a gépet, akkor telepítettem fel a windows 7 ultimatet. Nem volt semmi gond, gyors volt.. De most már rengeteg idő mire betölt, meg szintén unalmas kivárni míg leáll. Újratelepítés nélkül tudok rajta valahogy "tuningolni"?
Nem tuningolni kell, ez a gép így is rohadt jó masina
Lehet hogy egy jó vírusirtó is megtenné
startmenü alul beírod hogy msconfig
megnyitod
szolgáltatások fül
összes microsoft szolgáltatás elrejtése
kiszeded a pipát azok elöl amit nem használsz
utána automatikus indítás fül
kiszeded a pipákat az összes programtól amit nem használsz
restart
defrag nem kell win7 futtatja magától
vírus nem valószínű
ha így sem gyorsabb akkor telepítesz windowst
Köszönöm szépen a válaszokat!
Eeeejj, pedig bíztam benne, hogy reinstall nélkül megúszhatom. A "tuningot" szoftver tuningra értettem. :)
Az msconfigot már babráltam, 1-2 program indítása le van állítva. Töredezettség mentesítést is csináltam már az összes partícióra.
Minden játék/program jól fut rajta, de mire betölt a gép... Kín kivárni az elindulást...
A ccleanert kipróbálom...
nekem mikor egyszer valami hibaüzenet miatt nem volt jó a gépem órákig keresgettem a megoldást akkor megfogadtam hogy bármi baja lesz is ezután ujratelepítéssel kezdem
hidd el azzal jársz legjobban lehet kicsit több idő de legalább ujra gyorsan indul a géped
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!