Swarc kérdése:
Miért nincs kép?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy Nvidia Geforce 6200 512Mb-os kártyát! Ha kiveszem a régebbi kártyát és el akarom indítani az újat, csak fekete képet kapok a monitoron. A rendszer elindul, sőt még az új hardvert is felismeri de nincs kép! Utána olvastam az alaplap is és a monitor is bírná ezt a teljesítményt. Próbálkozzak a Bios-ban állitani valamit vagy más a probléma?2011. dec. 22. 21:27
11/11 anonim válasza:
Nem értem, letiltottam, az intel drivert is letöröltem, és ugyanúgy csak *alkalmanként* működik a monitor. Ugyanúgy villog a led. Talán új videó kártya a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!