Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs kép?

Swarc kérdése:

Miért nincs kép?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy Nvidia Geforce 6200 512Mb-os kártyát! Ha kiveszem a régebbi kártyát és el akarom indítani az újat, csak fekete képet kapok a monitoron. A rendszer elindul, sőt még az új hardvert is felismeri de nincs kép! Utána olvastam az alaplap is és a monitor is bírná ezt a teljesítményt. Próbálkozzak a Bios-ban állitani valamit vagy más a probléma?
2011. dec. 22. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha az előző kártyád is nVidia alapú volt akkor HW csere előtt szedd le a nVidia drivert. Nekem ugyanilyen problémám volt amikor a GTXet beraktam a sima GT után. Hw csere után telepsítsd újra a nVidia drivereket.
2011. dec. 22. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
van egy olyan érzésem hogy átráztak és hibás a vga
2011. dec. 22. 21:31
 3/11 A kérdező kommentje:
A korábbi Ati Radeon...átverés kizárva zsír újan vettem 3 év garival...
2011. dec. 22. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Az ATI drivert is szedd le szerintem.
2011. dec. 22. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehetőségek:

1. Driver hiba le tudod ellenőrizni indicsd el csökkentett módba a gépet ha driver hiba biztos lesz kép.

2. Hardwer hiba vidd vissza mert lehet, hogy gyári hibás...

2. Inkompatibilitás ami annyit jelent, hogy az alaplapod nem csípi a kártyát nem kompatibilis vele.

2011. dec. 22. 22:13
 6/11 A kérdező kommentje:
A driverek törlése után sikerült beépíteni és telepíteni!Tökéletesen fut! :) Köszönöm a segítségeteket és Kellemes Ünnepeket! :)
2011. dec. 23. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:
örülünk hogy sikerült neked is kellemes ünnepeket : )
2011. dec. 23. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
:D kellemes ünnepeket.
2011. dec. 23. 15:07
 9/11 anonim válasza:
üdv! Nekem az lenne a problémám, hogy mikor megvettem az új videókártyát (nvidia geforce 96000)-at, nem volt rajta d-sub slot ezért vettem átalakítót, majd átalakítóval már volt kép, feltettem a drivert és ment minden normálisan, egy kis időre ott hagytam a gépet és már nem volt gép, amig a videókártya benne van a gépben addig csak villog a monitor led-je, ha bedugom az integráltba akkor működik. Eddig semmi baja nem volt de most se kép se hang :S
2011. dec. 25. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem egy korábbi gépemen volt ilyen gond,ott a BIOS-ban kellett át állitani integráltról VGA-ra....
2011. dec. 26. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!