Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Crossfire-el ugyan annyi...

AMD Crossfire-el ugyan annyi az fps-em mint, ha csak egy VGA menne.1 VGA-val (HD 6650M) Highon gyönyörűen megy semmi szaggatás.2 VGA-val ugyan ezeken a beállításokon elégsokszor beszaggat. Mind2 esetnél ugyan annyi az fps. Dirt 3-nál próbáltam?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem a régi 10.8 driverel nem voltak ilyen gondok. Lehetséges, hogy a 10.10-es driver a baj? A 2 VGA HD 6520G + HD 6650M. Bekapcsolásnál írja, hogy az Catalyst A.I.-t nyomatékosan ajánlott "Normál" helyzetben hagyni, nem nyúltam hozzá szóval "Normál" helyzetben van, de próbáltam, hogy állítom ide-oda majd vissza de nincs változás. :(
2011. dec. 22. 16:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Minimálisat javított, de szinte ugyanúgy szaggat. Lehet kevés az A6-3400M? de nem hajtja ki maxra, szóval nem az lehet a gond.
2011. dec. 23. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!