AMD Crossfire-el ugyan annyi az fps-em mint, ha csak egy VGA menne.1 VGA-val (HD 6650M) Highon gyönyörűen megy semmi szaggatás.2 VGA-val ugyan ezeken a beállításokon elégsokszor beszaggat. Mind2 esetnél ugyan annyi az fps. Dirt 3-nál próbáltam?
Ilyen ősrégi driverekkel próbálkozol, amelyek még nem is ismerik ezeket a gpu-kat. A 11.12-es verzió múlt héten jött ki, használd azt.
Amúgy lehet, hogy azért nem megy ennél több fps-sel, mert processzor-limit van.
11.12-es driverel
Újjabb Benchmark teszt futattása
Crossfire: Min: 34, Max: 41 (FPS)
1 VGA: Min: 24, Max: 34 (FPS)
Crossfire-rel több az fps-em, de vhogy nem viszi olyan folyékonyan, mint egy vga-val.
Ötletek?
Néztem a procit, miközben játszottam 60-70 % között ugrál.
Az egyik VGA 25 %-ot használ ki, a másik meg 80-90%
A vicc az, hogy ha nyomok egy alt+enter-t és úgy játszok, ugye olyankor lekicsinyíti, akkor elég szépen viszi.
Bár nagy jelentősége nincs most ennek a crossfire-nek, mert a dedikált kártyával szépen viszi, csak kicsit aggaszt, hogy ki lehetne használni mindkettőt, akkor miért így csinálták meg? :S Viszont, ha fölveszem frapsel a játékot, semmit nem szaggat ott :D, ha vissza nézem.
Crossfire-rel ír 41 fps-t, Sima VGA-val 34-et és 41-nél szaggat? :O felháborító, vhogy a végére kell járnom :)
De azért még jöhetnek tippek!!
A telepítés végén, ki írta, h restart, újra indítottam és utánna? Megvan a mappája, amiben van egy atiapfxx.exe rá kattintok bevillan egy DOS-os kis ablak, ami elis tűnik és ennyi.
Pedig olvastam erről ez lehet segítene valamennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!