Számítógép csere?
Sziasztok!
2006 Decembere óta (5 éve) vettek nekem egy számítógépet a szüleim, jelenleg is arról írok, de szerintem már nagyon cserére szorul mert néha 3-4 perc eltelik mire bebootol, böngészésnél is előfordulnak fagyások! (játékok meg hát kb egyse indul el,vagyha elis indul pár perc és elkezd szaggatni!)
Kérdésem a következő: Már gondolom ideje volna lecserélni egy újabbra ugye? És ha igen akkor milyen gépet tudnátok ajánlani maximum 80-90 ezer Ft-ig? (Monitor,egér,hangfal,stb. nem kell)
Jelenlegi Gép főbb adatai:
Intel P4 2,66 Ghz, 80gb merevlemez tárhely,512MB RAM, Windows XP, Ati Radeon HD 3650 512MB videókártya (szerintem ez az egyetlen jó dolog benne a régi 64MB-os NVIDIA volt,csak elromlott)
Elvárásom nem lenne nagy max annyi hogy ha már megvan nyitva a böngésző meg a videokonvertáló akkor ne fagyjon már be a gép 5 perce!
Kb ezt szeretném minimum:
300GB+ tárhely,2GB RAM,Vista oprendszer,512MB videokártya minimum(lehetőleg HD) és még várok további ötleteket...
Kb. ennyi és köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!