Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép csere?

Számítógép csere?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2006 Decembere óta (5 éve) vettek nekem egy számítógépet a szüleim, jelenleg is arról írok, de szerintem már nagyon cserére szorul mert néha 3-4 perc eltelik mire bebootol, böngészésnél is előfordulnak fagyások! (játékok meg hát kb egyse indul el,vagyha elis indul pár perc és elkezd szaggatni!)

Kérdésem a következő: Már gondolom ideje volna lecserélni egy újabbra ugye? És ha igen akkor milyen gépet tudnátok ajánlani maximum 80-90 ezer Ft-ig? (Monitor,egér,hangfal,stb. nem kell)

Jelenlegi Gép főbb adatai:

Intel P4 2,66 Ghz, 80gb merevlemez tárhely,512MB RAM, Windows XP, Ati Radeon HD 3650 512MB videókártya (szerintem ez az egyetlen jó dolog benne a régi 64MB-os NVIDIA volt,csak elromlott)

Elvárásom nem lenne nagy max annyi hogy ha már megvan nyitva a böngésző meg a videokonvertáló akkor ne fagyjon már be a gép 5 perce!

Kb ezt szeretném minimum:

300GB+ tárhely,2GB RAM,Vista oprendszer,512MB videokártya minimum(lehetőleg HD) és még várok további ötleteket...

Kb. ennyi és köszönöm a segítséget!

2011. dec. 18. 17:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
mivel még csak 17 vagyok ezért még csak hobbi szinten szerkesztgetek meg koncertálgatok illetve használtam már jó pár komolyabb programot is mint pl az Adobe After Effects és jópár egyéb! persze nem ezen az ócskavason :D de jó lenne valami komolyabb gép mert később szeretnék valami filmes,műszaki vagy nem tom valami szerkesztős munkában elhelyezkedni! ezért is jól jönne a kicsit komolyabb gép! köszi a sok kommentet mennek a zöld kezek!
2011. dec. 18. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!