GeForce FX 5200-as (128mb) videokárnyát szeretnék lecserélni erre: nvidia geforce 7300 gt 512mb, vagy egy GIGABITE NVIDIA GEFORCE 6200 512MB. Szerintetek be lehet szerelni a mostani pc-mbe?
Figyelt kérdés
A mostani config:
-Intel Celeron CPU 2,20 GHz
-1,0 GB RAM
-Nvidia Geforce FX 5200
-Matsonic MS9307C+(USB) alaplap
-55,9 GB HDD
2011. dec. 7. 23:29
2/9 A kérdező kommentje:
Szia, most elég laikus kérdésem lesz, de minek kell AGP-snek lennie, és mit jelent konfrétan? Foglalat vagy?
Lehet tudom ám miről van szó csak így nem tudom hova tenni:S Ha lehet akkor mondjuk szeretném magam beszerelni, szerelési költség spórolása miatt. Leírnád részletesen léci? köszi előre is a segítséget!
2011. dec. 8. 07:53
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Most néztem a lap adatait nem biztos hogy a 4x agp s alaplapodnak tetszeni fog egy 8x os agp s vga :(
5/9 A kérdező kommentje:
Hát, ezt sajnálattal hallom... akkor szerintetek milyen kártyára lenne érdemes cserélnem ami azért jóval erősebb ennél és még bele lehet tenni? Mikiet kell nézni ilyenkor? shader model 4-nek is kell csak lennie ugye?
2011. dec. 9. 11:41
6/9 A kérdező kommentje:
pl egy ilyet már lehet be tudnék rakni: GeForce 9400 GT, mert ennek ha jól tom 4es az agp-je. Vagy mit kell ilyenkor nézni mikor keresgélek a kártyák között? annyi van, hogy az ember nem győz válogatni...
2011. dec. 9. 11:45
7/9 anonim válasza:
Bármely agp s kártya jó kivéve a HD s :)
8/9 A kérdező kommentje:
az ok, csak, hogy mi legyen a shader model-el? ugyértem, hogy mit nézzek, ha azt akarom, hogy passzoljanak az alaplappal? mert ugye írtad, hogy 8as agp-s-et nem szabad 4 agp-s laphoz tenni, de ezt az értéket hol látom a kártya adatai közül? am köszönöm, hogy segítesz!
2011. dec. 9. 14:23
9/9 anonim válasza:
shader model ? t a kártya tudja
az alaplap meg tudja meghajtani a kártyát :)
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!