Jó páros?

Figyelt kérdés
I5-2500k + R6950 2gb
2011. dec. 18. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

PPéter:

Idézet:

"Ha AM3+ alaplapot vesz a tag, akkor sem jobb a helyzet, abba csak a Bulldozert tudja beleerőszakolni még..."

A "még" tudod azt jelenti, hogy "azon felül", tehát igen, maximálisan képben vagyok. Amúgy AM3+ alaplap és AM3 proci sem oszt sem szoroz. A jobb alaplaptól nem fog szárnyakat kapni a processzor, ugye tudod? Ha meg fáj az igazság ne halld meg.

2011. dec. 18. 19:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Már leírtam hogy érkezik a következő stepping és a win optimalizálás, szóval OLVASS és ÉRTELMEZZ.
2011. dec. 18. 19:08
 13/22 Panda Péter ***** válasza:

"A jobb alaplaptól nem fog szárnyakat kapni a processzor"

ez nem igazán van így, ugyanis az AM3+-os lapok a bull miatt jobb fesszabályzó részleget kaptak, ezért a sima AM3-as proccok is jobban húzhatók benne.

az i3 2100 vs X4 955BE témát meg már nem egyszer átrágtuk itt a gyk-n is, ne kezdjük újra.

egyébként van egy olyan érzésem, hogy én ugyan bármi szépet jót mondok az AMD-ről, lepattogzik az intel feliratú szemellenződről, szóval megkíméllek.

2011. dec. 18. 19:14
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem akarok se olcsobbat se drágábbat venni, már megrendeltem lassan megvan !

Csak érdekeltek vélemények roluk!

2011. dec. 18. 19:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Hart:

Win optimalizálás... BEHALOK, sokat fog érni a játékoknál. Amúgy ez leginkább a 8 magosokra vonatkozik, amikről inkább ne is beszéljünk. Az a fostaliga 960T, hogy az eredeti általad kezdeményezett vitánál maradjunk, pedig korántsem elég, ha a teljes teljesítményét ki akarod a kártyának aknázni. Az i3 pedig igen is erősebb, még a Phenom II X4 955-nél is játékokban és sok másban (még mindig nem linkelek, téged minősít, ha nem akadsz rá az eredményekre). Ami pedig a magfeloldást illeti, az eléggé lutri kérdése, és ahogy írtad, játékoknál semmi hatása, ellenben ingyér' növelted a fogyasztást, és még így is sok helyen lealáz az Intel i5-je. Azt pedig, hogy a saját anyanyelvedet nem érted, sajnálom.

Na ennyivel én be is fejeztem, aki akar, még pörögjön itt, nekem van érdemlegesebb elfoglaltságom is, mint ilyen kis elmebajnokokat oktatgatni.

2011. dec. 18. 19:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: Jól tetted. Leap Ahead.
2011. dec. 18. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:

Istenem hagyjuk. Már megvette te hüly*e vagy én fáradt(am a win optimalizációt azért írtam mert te azt írta sok helyen jobb az i5 te hát nem csak játékok alatt, szóval te magad nem tudod mit írsz) Az i3 2100 pedig nem jobb mint a Phenom II X4 955 és pontosan leírtam miért, te erre mit hozol fel? Semmit.

" mint ilyen kis elmebajnokokat oktatgatni."

Légyszíves Panda erre írj valamit, te jobban tudsz kussoltatni(ezt jó értelembe véve)

"még mindig nem linkelek, téged minősít, ha nem akadsz rá az eredményekre" Pontosan ismerem ezeket, veled ellentétben.

2011. dec. 18. 19:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Mármint ő megvette, te hü*lye(nem hü*lye csak szűk látókörű) és én fáradt.
2011. dec. 18. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:

" Az a fostaliga 960T, hogy az eredeti általad kezdeményezett vitánál maradjunk, pedig korántsem elég, ha a teljes teljesítményét ki akarod a kártyának aknázni. "

Gondolom egy ilyen kártyával már elég nagy felbontásban fog játszani és ne fostaligázd az AMD-t mert korántse ismered a teljes piacot.

2011. dec. 18. 19:35
 20/22 Panda Péter ***** válasza:
60%

win optimalizálás: alkalmazástól függően 10-20% extra teljesítmény, azonos fogyasztás mellett, ez szerintem azért nem mindegy. sok helyen csak ez a 10% hiányzott a 8150-nek, hogy elverje a 2600-at. és egyébként ez minden bullra vonatkozik, még a 2 modulosra is.

VGA limit/CPU limit, ezek megvannak? aki olyan felbontáson használ egy 6950-et, hogy cpu limitje van, az meg is érdemli hogy ne legyen kihajtva a vas...

i3 csak kevésszálas alkalmazásokban erősebb, többszálasban a natív négy magot nem tudja behozni. a fogyija jóval kisebb, ezt aláírom.

ahogy megyünk az egyre jobban párhuzamosított programok világába, igazán nem mindegy az ingyen +2 mag, pl cinebench esetén tisztán látható a magok számával arányos gyorsulás.

elmebajnok? kezdjük a személyeskedést?

2011. dec. 18. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!