Monitor vásárlásnál milyen paramétereket a legfontosabb figyelembe venni, ha laptoppal szeretném összekötni és hd filmeket szeretnék nézni rajta?
Figyelt kérdés
Sajnos nem értek hozzá, és eléggé el vagyok veszve, kérlek segítsetek. Return time, signal output..fogalmam sincs mire kell figyelni. A laptopomban viszonylag jó dedikált videokártya van, úgyhogy szépen lejátssza a filmeket, de szeretném nagyobb képernyőn nézni. Ezt néztem ki, mert olcsó: [link] A DVI-D, VGA kimenet elég erre a célra? Köszönöm szépen!2011. dec. 18. 09:39
1/3 anonim válasza:
Ha van DVI-D kimenet a notidok, akkor ok. A mai notikon általában analóg VGA és HDMI kimenetek vannak. VGA felejtős (elavult), HDMI meg a linkelt monitiron nincs. Olyat keress, amin van HDMI.
Pl.:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 1 VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor és 1 HDMI van rajta. Az elsőnél a mini d-sub a VGA egyik fajtája? A VGA-val egyáltalán nem tudnék 1080p filmeket nézni? Vagy mit jelent, hogy elavult, torzítja a képet? Amikor laptopot összeköttök monitorral, akkor a hangfalakat a monitorhoz vagy a laptophoz kötitek?
2011. dec. 18. 20:09
3/3 A kérdező kommentje:
Ok közben kizártam a VGA-t, köszönöm még egyszer. Egyébként a monitorok rosszabb minőségben közvetítik a hdmi jelet, mint a tévék? Vagy mi ez a brutális árkülönbség ugyanakkora lcd monitor és tévé között?
2011. dec. 18. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!