Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket választanátok a 2...

Melyiket választanátok a 2 laptop közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A 2 közti különbséget látom (hdd + proci), csak az a kérdés, hogy egy átlagos felhasználásra érdemes e a drágábbikat választani. (megér 26 ezer többletet a jobbik?)

amire használva lenne: netezés, film, photoshop cs5

Photoshopban képek utólagos színkorrigálása lenne csak, retusálás , ilyesmik.

2011. dec. 17. 20:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem a dell jobban bejön, meg többre is tartom, meg a 2 példa közül jobb is a dell teljesítménye, csak barátnőmnek lesz, aki meg fehéret szeretne :D

Tudjátok milyenek a csajok, cseszhetem ha a jobbat veszem ha a színe nem jo:D

Na azért ennyire nem éles a helyzet, nagyon örülne bármelyiknek, mivel nem is számít rá, de ha fehéret szeretne, akkor igyekszem az Ő igényét is figyelembe venni...

Amúgy szerintem egyértelmű, hogy dell...

Igazából azt vártam,hogy majd mondjátok azt, hogy "nyugi, fasza ez az asus is" ! :D

2011. dec. 17. 23:55
 12/13 anonim ***** válasza:
ha magamnak venném akkor én asus-t vennék volt dell laptopom hát...maradok az asusnál...nyugodtan vedd meg barátnődnek legalább év pasija leszel hogy olyat vettél amire vágyott, mondjuk az nem nagyon számít de asusnak legalább gigás lan vezérlője van és hidd el hogy az a 140gb hdd-t nem fogja megérezni, vga meg mindegy ha nem játszik barátnőd.
2011. dec. 18. 10:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Mi volt a baj a dellel?

mert szerintem kb 100 ból Te vagy az 1, aki dell vs asusból az asust választaná!

2011. dec. 18. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!