Melyiket éri meg jobban megvásárolni? Az AM3 vagy AM3+os processzorokat?
Figyelt kérdés
Nézegettem és igazából azt véltem felfedezni, hogy az AM3+os az kicsivel olcsóbb mint a sima AM3-mas, viszont teljesítményben ugyan olyanok. Azért érdekel erre a válasz, mert az egyik kollegám azt ajánlotta, hogy mindenképpen sima AM3-masat vegyek, mert az a jobb. De ahogy én elnéztem ár/teljesítmény arányban az AM3+os az itt-ott veri az AM3-mast.2011. dec. 15. 07:04
21/34 Panda Péter válasza:
játékra felesleges a 6 mag, és így lesz egy jobb/jövőbiztosabb lapod.
22/34 anonim válasza:
felesleges a 6 mag, lapon kell jobban gondolkodni jövőre nézve
23/34 anonim válasza:
azért függ attól is, hogy milyen videókártya van/lesz a gépedben, és hogy tervezed e a proci + vidkártya cseréjét a közeljövőben.
pl egy 6750es (vagy kisebb) kártyához, amit nem akarsz cserélni egy ideig, egy 2 magos athlon2 is elég (a megtakarított pénzből meg vehetsz egy ssd-t, még egy monitort, vagy 100 üveg sört...). 6850 és fölötte viszont már nem árt egy ph2 955
24/34 A kérdező kommentje:
videokariban meg ezt szemeltem ki:
ha tudtok ennél is jobbat 50 körül, akkor azokat is szívesen megnézem. )
2011. dec. 15. 21:29
25/34 anonim válasza:
Legelső vagyok! Nem olvastam el figyelmesen a kérdést! SRY!! AM3 proci és alaplapból kell AM3+!!!
26/34 lindmayer válasza:
csatlakozom az előttem szollóhoz
27/34 A kérdező kommentje:
Rendben. A videokártyát jónak találjátok? :)
2011. dec. 16. 13:32
29/34 anonim válasza:
vagyis a lóf*szt tökéletes! Gigabyte egy szar.. Sapphire-ba vagy ASUS-ba vedd!
30/34 A kérdező kommentje:
oks
2011. dec. 16. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!