Lassú a gépem! Mitől van ez?
Meg még 1000 más.
Árulnak már 20- 30 ezerért használt P4-et.
Én ajánlottam a használt P4-et.
Mihez képest lassú? Akkor próbáld meg te is az xp-t.
Egyáltalán mire használod a gépet?
A linux-ok kevesebb erőforrást igényelnek, de az egy egész más világ. Valami régebbi verzió kéne abból is és még inkább keresgethetnéd a neten a driver-eket, mint a 98-hoz.
Talán mégis a 98 SE-t kellene választanod. Az a baj, hogy az alaplapod is sok mindent nem támogat nem csak a 98 .
Az igazság az, hogy én is XP-t használok. Letöltöttem egyszer az UBUNTUT, de nem ismerte fel a soros egeremet, ezért leszedtem. A SUSE 10.2 elég jól működött, de azon meg hol ment a NET hol nem. A 433 MHz-es proci videózáshoz lassú, csak ilyen oldalakhoz jó mint pl. ez.
Az UHU-t nem próbáltam soha mert ezt a kettőt amit kipróbáltam sokkal felhasználóbarátabbnak mondták mint az UHU-t. Vannak linux-os oldalak ahonnan sokat lehet tanulni.szükséged is lenne rá.
Win-ről linuxra olyan, mintha autóvezetőből átülnél egy pilótaülésbe.
Ha érdekel az UHU-s dolog tedd fel egy új kérdésben.
A linux-osok szeretnek keményen kiállni a saját op.rendszerük mellett, biztos szívesen segít valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!