Mitől lehet lassu szar a gépem? Több lent!
az van hogy a MSTS (microsoft train simulator) akadozik! a BVE metró szimulátor is és még sok más. sőt még a SWAT 4 is!!!
adatok:
alaplap: AsRock p4v88
processzor: Intel Celeron 2.93ghz
foglalat: Socket478
RAM: DDR 1gb
VGA: ATIRadeon HD2400Pro AGP (ddr2 400mhz)
HDD: 1db 80gb 1db 60gb 1db 300gb
frissen van telepitve. vírusirtó NINCS mert nagyon nagyon lassu lesz a gép. ha tudtok jó virusirtot akkor pls irjatok meg! köszi
Sorolom:
-kevés a RAM
-gyenge a videókártya
-túl sok a HDD (minek kell a 2 kicsi???)
Még az OP rendszert odaírhattad volna,de mindegy mert a normális müködéshez szinte mindegyiknek kell minimum 1 GB ram.
Ha nincs pénzed új gépre,akkor próbálj legalább RAM-ot venni a gépbe,az sokat segítene,hogy ne a virtuális memóriából kelljen dolgozni a gépnek.
Tele van sok felesleges programmal!
CCleaner- futtasd le az kitakarítja a gépedet és a hibákat is kijavítja,
Advanced Sysstem Care 3 vagy 4 és azzal is csináld meg ugyanezt! Eset Smart Security 5 tedd fel keres vele vírust! Szedd le a programokat tördezettségmentesítsd és kész!
Ui: Az Advanced system care 3 az magyar a 4 az angol!
op rendszer: XP sp2
a tápegység 500watt os.
a 80 vinyót 2 felé osztottam. a C-n van még 17.2gb a 30 ból. a D-n 23.4gb a 45 ből.
a 60 ason csak filmek vannak.
a 300gb-s meg üres.
a 2.8ghz es Intel Pentium az jó? 1mb a cache memória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!