Adott két router, 60/20 megás DIGINET-hez használnám egy asztali PC-re, és két laptopra. Asztalin torrent is előfordul. Tapasztalatok alapján melyik megbízhatóbb, különösen a torrent miatt érdekelne.
Amit belinkeltem, azok közül...NEM érdekel más típus. Ezek itt vannak előttem.
2011. dec. 8. 17:31
4/10 P.O.C. válasza:
Akkor is a TP-Link. :) Bár diginettel a TL-WR841N -t hamar kinőheted, ráadásul az antennái sem cserélhetőek.
Viszont a TL-WR1043ND, amit javasoltam bírja a gyűrődést. Akár 150 Mbps -ot is tud PPPoE -n. Képes az USB -s háttértárakból hálózati meghajtót csinálni sőt okosítható is, OpenWRT -vel akár torrentezik is neked magától.
2011. dec. 8. 17:38
5/10 anonim válasza:
Jómagam Linksys-párti vagyok,azokban ( 3 volt eddig ) még sosem csalódtam. Amit belinkeltél, belső antennás, vagyis ennyi hátránya azért van. Jelen Linksysem WRT160-as, két asztali gép+két laptop megy rajta.Gond és érdemleges sebességvesztés nélkül.
2011. dec. 8. 17:44
6/10 A kérdező kommentje:
Na...hát kicsomagolva, harcra kész mindkettő- megpróbáljuk mit tudnak.
2011. dec. 8. 17:46
7/10 A kérdező kommentje:
Elnézést, a csomag 40/20-as elvben...60/20 nincs is a DIGI-nek:-) Bár mindegy az ügy szempontjából.
2011. dec. 8. 17:48
8/10 P.O.C. válasza:
Jó már annak, akinek van lehetősége tesztelni vásárlás előtt. :D
[link] - ez pedig a Linsys. Gyári állapot, semmi firmware, ilyen-olyan buhera. Weben konfigurálva mindkettő. A TP négyszer dobta el a wifi jelet, 30 perc alatt. ( Semmi más nem ment, csak egy Chrome-on megnyitott youtube video, mindkét esetben ugyanaz. ) A sebességek az asztali PC-t tükrözik, a laptop aktuális átviteli sebességként mindkettőnél 65 megát jelzett.
2011. dec. 8. 21:13
10/10 anonim válasza:
Respektálom P.O.C. elkötelezettségét, bár én magam is e1000 Linksysre váltottam, EGYSZER lett beállítva. Kicsit idétlen hogy felülről lehet rádugni a kábeleit, de ha nincs szem előtt, ez mindegy. NEM véletlenül drágábbak mint a többi - hihetetlenül jó a helpdeskjük, mindazonáltal az alapvetően beállított 6-os csatornát célszerű 1-re vagy 11-re állítani, a hatos elég zsúfolt. Én feltétlenül ajánlom, de gondolom már eldöntötted. ( Ha már kettőt kaptál-szereztél kipróbálni, még kettőt kérhettél volna :-) Belkint semmiképp, rémesen ócska darabok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!