A router felprogramozásáról mit lehetne még írni?
Figyelt kérdés
Meg volt adva, hogy legalább 5 számítógépnek kell lennie a hálózaton, 3 db gépnek fix IP címet kell kiosztani, valamint a beállításokat szépen érthetően elmagyarázni. Ezek meg is vannak. Az lenne a kérdésem, hogy miről lehetne írni még? 21 oldal van meg, de pár eléggé szellős.
Van ötletetek?
2011. nov. 29. 12:56
1/10 P.O.C. válasza:
Mi ez, szakdolgozat? Mit írtál eddig? Ha nem írtál még a router speciális szolgáltatásairól azzal még ki lehetne egészíteni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem szakdolgozat, csak Hálózat 1 beadandó, ami kell, hogy meglegyen a tárgy.
2011. nov. 29. 13:46
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig leírtam, hogyan néz ki a hálózat, írtam a routerről, hogyan kell beállítani, dátumot, fix IP címet, Port nyitás, Tűzfaláról, bár nem annyira részletesen, mert alig találtam valamit róla. Még arról fogok írni, hogy a hálózaton lévő gépeken milyen védelem van és hát nem tudom, nagyjából ennyi. Ja még le van írva a router specifikációja, Hardver szerint, Szoftver szerint. de részletesen nincs kifejtve. Jöhet bármi ötlet én majd kifejtem hogy belőle mit akarok belerakni.
2011. nov. 29. 13:49
4/10 A kérdező kommentje:
TP-link WR941ND típusú routerről van szó
2011. nov. 29. 13:57
5/10 P.O.C. válasza:
6/10 anonim válasza:
Openwrt => külső hdd , ssh, VPN, php, apache, transmission. sh éds benyalnak a tanárok.
8/10 A kérdező kommentje:
Külső hdd? Ezt hogyan? Nincsen rajta usb csatlakozó.
2011. nov. 29. 14:29
9/10 A kérdező kommentje:
Az megvolt a port worward.
2011. nov. 29. 14:30
10/10 anonim válasza:
Most általánosságban írtam openwrtről én konkréten tl-wr1043nd -n használom. Nézz utána hogy az adott eszköz támogatja-e. DD-WRT oldalán nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!