Eltűnt szabad memória? A gép szerint fullon van a memória, de már töröltem le 82 gigányi fájlt, de még mindig telinek mutatja. Miért?
Volt már ilyen problémám anno, akkor vmit nagyon agyontöröltem egy láthatatlan mappából- vagyis el volt rejtve, de ha jól emlékszem előtte olyat is töröltem amit nem kellett volna.
Először is nem értek a számítógépekhez, sima felhasználó vagyok, szóval ne totál szakszavakkal írjatok nekem, mert akkor szótározhatok :D
Egyébként Windows 7-em van. A laptopom passz, ca. 3 éves.
A utorrentre gyanakodtam, hogy előre lefoglalja a memóriát a sorban álló fájloknak, de már a listát is töröltem...
Jah és most a C meghajtón kijön a mappák szerinti memóriákból. Tehát most nem ott lesz a hiba, mint múltkor a C-nél volt még vmi rejtett cucc...
Már kezd nagyon felhúzni ez a dolog, mert még a Nerot se tudom telepíteni, hogy fel tudjak szabadítani memóriát.
megjegyzés: a 82 gigányi cucc, a torrent mappájából töröltem. Lehet, hogy nem tűnt el rendesen? - nincs feltöltésre visszaállítva.
Valaki segítsen, köszönöm! :)
Először is, amit neked kevésnek mutat az nem a memória, hanem a szabad hely a merevlemezen.
Ha letöröltél 82 GB-nyi adatot és mégsem javult, akkor lehet hogy nem jó partícióról törölsz, nézd meg melyik van tele, melyikre panaszkodik a Windows. Csak olyat törölj le amiről tudod hogy mi, nehogy a Windows mappájából kitörölj valamit.
Vagy töltsd le a CCleaner nevű programot, és azzal is ki lehet pucolni a felesleges dolgokat.
köszi srácok!
rendes tőletek, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
mentek a zöld kezek!
lecsekkolva... hasonló cleaner nem oldotta meg a problémát
hule utorrent befoglalt magának helyet...
anno elindult egy nagycsomó nagy letöltésem - előtte úgy volt beállítva hogy egyszerre 10 torrentet is húzhat, mert azok kicsik voltak, de sorozatok, star wars 1-6 és amit beraktam utána elindult és ez meg kisajátította nekik a C meghajtót...:S hiába állítottam aztán le... van amelyiknek 1% jött le mire lestoppoltam, de már 16 gigát ír ki rá xD barom :D
csak C van... mert amikor egy srác megcsinálta a gépemet még tavasszal, panaszkodtam neki, h utálom, hogy megtelt a rendszerizés rész és mondta h akkor egyben lesz mostantól...
szóval most egyben vagyunk :D
//ha mégsem így értetted, akkor bocs, nem értek a gépekhez//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!