Toshiba netbook kérdés. Mégis mit takar ez a gép?
Figyelt kérdés
Egyből szimpatikus lett ez a gép, viszont jobban megnéztem, és azt láttam hogy, Android 2.1 Eclair operációs rendszer van rajta. Kicsit gyanús volt, hogy ilyen olcsó, és milyen jól néz ki, meg minden. :) Szóval, légyszi segítsetek! :)2011. dec. 7. 17:36
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, más hogy van vele, de innen nem látszik jól a gép. Esetleg, ha beírnád a paramétereit...
2/8 anonim válasza:
Azért ilyen olcsó mert nem windows hanem Android van rajta. Meg gondolom a hardver is eléggé átlagos vagy azalatti.
3/8 A kérdező kommentje:
Na azért... És az Android? úgy van mint pl. egy okostelefonnál? :)
Paraméterek alatt mit értessz? :) Neharagudj, nem vagyok nagy informatika guru, lányomnak akarok venni egy gépet. :)
Link:
2011. dec. 7. 17:46
4/8 anonim válasza:
512 MB memória? Még árulnak ennyivel? Én inkább rádobnék az árra. Egyébként 95 ezerért már notebookot lehet kapni. Ahhoz Windows van, és nem ilyen apró a kijelzője.
5/8 A kérdező kommentje:
Én nemértek hozzá? Mert itt azt olvasom hogy 1 GB a memória. :)Ami elég kicsi, hogy így megnézegetem a többi gépet. :) És hogy áll ez a gép játékok terén? :) sims, ilyesmit elbír? :)
2011. dec. 7. 18:00
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, hol olvastad. Én azt látom, 0,5 GB DDR2.
A Sims Windows alatt fut.
7/8 A kérdező kommentje:
Na, egyszóval ez a gép, nem túl jó. És tudsz valamit ajánlani, olyan 60-70 ezer Ft körül?! :) Igazából, net, egy kis játék, zene, ennyi lenne a szükséglet :) esetleg Win 7.
2011. dec. 7. 18:21
8/8 anonim válasza:
Most van akcióban a Media Marktba teljes értékű laptop 15,6-os kijelzővel, 2 magos proci, 320 GB merevlemez stb. 79.990-ért. Ennél olcsóbban nem kapsz. És ez a legjobb méret is. HP Compaq márkájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!