Asus eee pc telepitese? Megakadtam, help!
segitsegre lenne szuksegem.
van egy asus eee pc,8gb memoriaval.
jokepessegu rokon egy jatek miatt visszapakolt ra egy xp-sp3 professionalt.
ami(azon kivul,hogy tul sok helyet foglal)nem eredeti.
szerettem volna visszarakni a win7lite-ot,erre kozolte a masina,hogy nem lehet,mert minimum 4,5gb hely kell neki,de csak 2,4gb van a gepen.raadasul semmi mas nincs fent,tehat torolni sem tudok mit.
a win7lite iso file-kent van meg,memoriakartyan,kulso optikai meghajtom sajnos nincs.
erdes>hogy tudnam felpakolni vissza a lite-ot?
(probaltam ures memokartyat betenni,hogy arra telepiteni a rendszert,de nem engedi...)
valaki valami okos otlet esetleg?
Windows 7 Lite -ről még nem hallottam. De ha azt akarsz, úgy kell telepíteni, hogy a telepítő lemezről boot -olsz. Külső ODD híján Pen drivre esetleg memória kártyára kell másolni a telepítőt, és boot -olhatóva tenni:
Úgy tudom ebbe SSD van, így az XP akár tönkre is teheti a meghajtót, mivel rosszul kezeli.
hello.
koszi a valaszokat,azt hittem van valami egyszerubb megoldas,ennyire nem vagyok benne...
:(
win7lite>
"Windows 7 Home Premium Lite 32 bit Magyar
Egy nagyon kis rendszerigényű op. rendszer.
Eltávolítva : Média Központ, Súgó, Windows Defender, Játékok, BeszédTámogatás,
Képernyőkímélők, Biztonsági Központ,Szülői Felügyelet, Rendszer-visszaállítás, Hátterek stb.
Háttérkép utólag betehető.
A Windows 7 Lite gépigénye:
* 1GHz processzor
* min. 256 Mb Ram (512 ajánlott legalább)
* Lemezterület telepítés után: 3 Gb +Lapozófájl
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó
Az eredeti MSDN Retail-ből készült!!!
A szokásos módon aktíválható.
Tesztelve: Windows Activator LE v8.1.
Tapasztalatok szerint ez jobban megy mint az XP a kis gépeken!
Tesztelve! Gyors telepítés, gyors működés, hiba mentes.
Aero felület is van benne ha a géped tudja."
eddig ez volt fent,ehelyett kaptam vissza az sp3pro-val.
koszonom a linket,olvasgatom,de latom,hogy egy rakat minden mas is kelleni fog hozza.
akkor azt hiszem marad a szerviz.
A szervizbe egy rahedli lóvét elkérhetnek, annyiból már majdnem vehetsz egy külső USB -s írót és megcsinálhatod te magad:
Nem is beszélve arról, hogy az írót a későbbiekben másra is felhasználhatod, viszont a szervizre költött lóvé csak úgy elúszik nyomtalanul. És persze utána is bármikor összeomolhat a rendszer úgy, hogy újra szervizre kényszerülhetsz.
p.o.c.>koszi,de ennyire nem is ertek hozza,masreszt nem is akarom esetleg tonkretenni a cuccot...
ha van kedved es idod(es pesti vagy pest kornyeki vagy)osszefuthatunk,megkoszonom a segitseged,ha lenne idod jatszani e osszerakni a gepet.termeszetesen nem ingyen.
:)
kar.
no,akkor ha van pesten valaki,aki segitene,jelentkezhet batran.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!