SiS 7018 hang illesztőprogram telepítése?
Hogy tudnám telepíteni? Vezérlőpultban a Hardver Hozzáadásával nem működik . Azt írja : A hardver telepítve van de valószínűleg nem fog helyesen működni.
Na nekem itt sehogy nem működik semmi hangom nincs (gépnek).
Esetleg én rontottam el valamit? vagy letöltéses módja van?
Nem megy. Se Windows indito hang nincs se futtatás/dxdiag/hang-ban nem megy (azt irja a program nem talál hangkártyát. hogyha kéne találjon telepitse az illesztőprogramot.
Ujrainditottam a épet nem ment, feltettem amit adtál linket ujraindult nem megy :S
Mit tudok még csinálni?
A BIOS-ban is nézd meg, mert gondolom, ez alaplapi kártya.
Ha nem megy, akkor Sajátgép-tulajdonságok-Hardver-Eszközkezelő-Hang,- video- és játékvezérlők. Itt nézd meg, nincs-e valahol piros felkiáltójel vagy sárga kérdőjel.
1 BIOS fogalmat kérek szépem :D
Hol tudom megnézni? (ne haragudj még kezdő vagyok)
mind1 bios nem tom mi az de a sajátgépest megcsináltam és sárga felkiáltójel van :) a SiS 7018 hang illesztőprogramja
és ha frissitem azt irja a varázslo nem talált ennél alkalmasabb szoftvert a telepítéshez ha befejezést nyomok kilép de lehet vissza is és akkor én választhatom ki hogy hol keresse. ezzel érnék valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!