Mitol tortenhetett? Netbook kerdes
Figyelt kérdés
2 hete van netbookom. Ma delutan nagyon megijjesztett.Zenet hallgattam,amikor lefagyott es olyan hangott agott ki kb ,mint egy porszivo.Barmit nyomtam nem reagalt.Vegul nagy nehezen kikapcsoltam ,miota ujrainditottam semmi gond.Az,hogy lefagyott okes megertem,de az az iszonyu hangos hang mitol lehetett?a zene miatt,hogy zenet hallgattam?
koszonom elore is a valaszokat
2010. máj. 26. 18:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem a zenétől lehetett a fagyás miatt. Hangszóróból jött a hang?
2/3 anonim válasza:
Felpörgette a hűtőventillátort mielőtt leállt, és 100%-on maradt a beállítás. Ez addig úgy marad míg ki nem kapcsolod.
3/3 anonim válasza:
az a lényeg, hogy a hangszoroból jött, vagy a gép hardweréből?
ti.a ventillátor nem ordithat ugy
ha hangszoró nyert ügyed van, mert softwaresen beakadt a zene, a géppel nincs baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!