TibiMc kérdése:
Abit ic7 és az ic7-g alaplap processorilag ugyanaddig lehet bővíteni vagy van eltérés a két alaplap közt ezen a téren?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy intel 2.20Ghz processor van benne 1,5GB DDR ram és egy Asus Nvidia Geforce 7600GS videókártya.Ehhez a konfigurációhoz mekkora processor érné meg? persze csak ha lehet nagyobb processort az alplapba tenni.És még az érdekelne ha ez lehetséges akkor honnan tudhatom hogy pontosan mijen fajta processort lehet beletenni.Ezt a kérdést azért tettem fel mert a lapra ic7 van írva de a kézikönyv amit kaptam hozzá azon ic7-g van. Nem boltba hanem kézalatt vettem a lapot.2011. dec. 6. 21:06
12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy a carbon Full grafikán szaggatás nélkül elmegy.A pro street is elmegy a gépemen csak min grafikán néha néha ha sok az autó beszaggat.Ezért szeretném inkább lecserélni 1 nagyobb teljesítményű processorra a mostanit ki tudja még mik jutnak az eszembe
2011. dec. 12. 17:18
13/14 anonim válasza:
:D
Ja mint nekem Intel P4 3.2 essel akartam full hd ben gamelni a gta 4 en aminek alapból dual koros proci kell.
Néha nekem is jutnak eszembe furcsa dolgok és még csodálkoztam is, hogy 9 fps el megy...
(Előző vok)
14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen én is ki szoktam próbálgatni olyan játékokat ami eredetileg gépigény alapján lehetetlen hogy elinduljon.A legtöbb esetben elindul.Úgyhogy nekem is vannak érdekes dolgaim.DE a jelenlegi konfiggal ha megvettem a processort akkor már 1 darabig próbálgathatom a dolgokat
2011. dec. 13. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!