Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami olyasmit halottam hogy...

Krisz2 kérdése:

Valami olyasmit halottam hogy az ASROCK P67 PRO3 alaplapon az usb3 port csipje elég gyenge. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 13:46
 1/6 Panda Péter ***** válasza:
nem gyenge, hanem konkrétan szar. olyan lapot keress, amin NEM Etron vezérlő van, asus, msi szokott mást használni.
2011. dec. 6. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez a "szar" mit jelent pontosan?Úgy értem könnyen elromlik vagy mi?(Ezen az alaplapon 4db USB2-es van + a front USB a házon,és nem is nagyon használok USB-t, megéri mégis másik alaplapot keresni?)
2011. dec. 6. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg. Ez szín tiszta tapasztalat. Egyik gépembe ilyen lap van.
2011. dec. 6. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Az USB3 hibáján kívül van még olyan dolog amiért azt tanácsolnád hogy keressek mást?
2011. dec. 6. 15:05
 5/6 Panda Péter ***** válasza:
miért, ez nem elég?
2011. dec. 6. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:

mikor kézhez kaptam és kipróbáltam az új USB 3.0-s pendrivomat kissé nagyot néztem. Se baj vissza cserélték egy működőképesre, de így se bízok benne.

Am láttam hogy i5 2400-s CPU menne bele. Az alá H67/H61-s lapot esetleg Z68-st vegyél.

2011. dec. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!