Ajánlanátok alaplapot+CPU-t? 2 v.4 magos
PCI-e támogatású VGA (AGP már nincs is :D)
DDR2-800 MHz ram,ennyi lenne a követelmény.
Jah meg egy ATA csatlakozó a régi DVD íróm számára.
Szeretném a mostani cuccokat(ram,VGA,HDD,DVD-író) átrakni egy újabb,erősebb gépbe.
Most csak a ram miatt akarsz elavult gépet venni?
DDR3-s ramot 4 gigát kapsz 5000Ft-ért és kkor nem kell elavult lapot és CPU-t venni.
Tán már nincs DDR2 ből jobb alaplap??
Nekem ezek vannak,ezért írtam ezt.
De természetesen ettől el is lehet térni kissé.
Ne pont a memória határozza meg.
Hát ha normálisat akarsz akkor add el a mostani memóriádat, és vegyél DDR3-at, most úgyis olcsó. Az újabb lapokra mindre az megy.
Meg azt is leírhatnád mennyit szánsz erre az alaplapra + CPU-ra, mert így elég nehéz ajánlani.
A legolcsóbb szükséges alkatrészhez akarod mérni a géped? Megérteném, ha az alaplapról vagy a prociról lenne szó.
Tudtad amúgy, hogy a memóriának már semmi köze nincs az alaplaphoz? Annyi csak, hogy abba rakod bele. Azon túl, már minden vezérlő a processzorban van. És sajnos a mai processzorok nem nagyon támogatják a DDR2 ramokat. Kivétel az Athlon X2,X3,X4 széria és talán a Phenom, de ebben nem vagyok biztos.
30-40k Ft mennyire lenne elég?
Huhh..ezekszerint jól kimentek a forgalomból a DDR2 lapok.
Az igazság az,hogy mikor még a DDr2 ramok voltak, akkor méf képben is voltam.DDR3 megjelenésével maradtam le egy kicsit :D
Nem tudtam,hogy így leestek a DDR2-k,ideje DDR3-ra váltanom.
Köszi.
Am mennyit érne ez?
Alaplap: MSI K9N Neo v2/v3
CPU: AMD Sempron LE 1150 (2GHz->2,4GHz) 256 kb L2
RAM: 2x1 GB DDR2-800MHz
8500 GT vel szépen viszi a Protoype-t 1680*1050,grafika közepes,árnyik min. GTA IV minimumon ment rajta :)
Ja bocsi, most nézem hogy amit előbb ajánlottam alaplapot azon nincs IDE, az is ritka már mint a fehér holló.
Hát nem sokat érnek amiket írtál, a 3 együtt kb 10-12ezer Ft max.
Én is úgy annyira téppeltem kb.
Nem baj,ha nincs,majd becserélem satásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!