Ajánlanátok ilyen alaplapot?
Figyelt kérdés
Legyen benne legalább 4 slot a ramoknak és AM3-as, vagy AM3+ os legyen. Természetesen pci vga foglalat. A márka most lényegtelen azt rátok bízom. Max ~20e ft.
Az nem baj ha olcsóbb::))
2011. nov. 2. 14:03
1/3 anonim válasza:
én eredetileg ilyet vettem volna:
Gigabyte GA-870A-USB3
Gigabyte és a MSI a legjobb alaplapgyártók, ez TÉNY, akárhogy erőltetik az asrockot, meg akármit, nehogy olyat vegyél!
végül is azért nem ez lett, mert lemondtam az AMD prociról mert sokan szidták, hogy lassú, melegszik, stb. nemtom mennyi igaz ebből, de végül egy i7-esem lett:)
2/3 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen igaz!
Az AMD-nek sokkal jobb az ár-érték aránya, szóval olcsóbb gépbe jó befeketetés( nekemis egy X6 os van) Alaplapból pedig egy ASUS-t ajánlok mindenképpen, legmegbízhatóbb márka. Talán egy Asus M4A88-T/USB3-at.
3/3 anonim válasza:
én csak mondtam, amit hallottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!