XBOX 360 tulajdonosok, pár kérdés?
Nos:én még xbox-al nem igen játszottam nem tudom milyen,jó vagy rossz,de a közeljövőben tervezek egyet.
1:Grafikailag milyen különbség van a box és a pc között,milyen az xbox grafikája(élethű,rossz,jó,türhető stb..)?
2:Nehéz xbox-on lövöldözős játékkal játszani pl call of duty,attól félek h nem tudnék vele rendesen játszani a kontroller miatt,meg lehet szokni?
Pc semmi esetre sem!
1. természetesen lehetnek nagyobb különbségek a grafika között, ha van egy milliós géped élethűbben fogja mutatni a játékot. de egy középkategóriás vagy kicsit jobb gép és egy xbox grafikailag nem mutat sok eltérést.
2. nem, nem nehéz. persze nehéz áttérni, de gyorsan meg lehet szokni, aztán egyszerűbb lesz mint a pc-n játszott fps-ek kezelése.
1.xboxon általában medium ra vannak állítva a jűtékok kb, de biztos alacsonybbra mint gépen
2.Én nemtudtam, de szerintem embertől függ.
én nagyon meg vagyok grafikailag elégedve az xboxal, ráadásul 60ezerért veszel újonnan 250 gigását, egy ugyanennyiért vásárolt pc-nél nem bírná a videókártya
a kontroller meg lehet szokni, pár hónap itán könnyebb vele a játék, mivel sokkal jobban kézhez áll, mint egy billenytyűzet
Én is teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Lehet, hogy a grafika valamivel rosszabb, mint egy méregdrága PC-n, de hidd el, ha megveszed nem azt fogod nézni, hogy még lehetne szebb is.
A joy-ra pedig nagyon hamar rá lehet szokni. És ha megszoktad utána a sírás fog elkapni amikor véletlenül beülsz egy pc-hez játszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!