Windows 7 termékkulcs-al kapcslolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Winsow7 telepitésekor nem irtam be termékkulcshoz semmit viszont kiirja mindig hogy ugye 30 naő múlva érvényesiteni kell.Ha nem érvényesitem akor elmegy minden vagy mi?vagy kilehet valahogy játszan?vagy esetleg neten amik vann key generator meg termékkulcsok azokal helyetesithető?2011. nov. 15. 19:37
1/5 anonim válasza:
fel kell törni ha nincs eredeti kulcsod.
2/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, ha lejár, utána csak Csökkentett módban fog indulni a rendszer.
De 2011 van és kalózvilágot élünk. Természetesen ki lehet játszani.
3/5 P.O.C. válasza:
Gondolom megvásárolni nem akarod. Loader -t kell telepítened, azzal lehet megoldani. Innen le tudod szedni a legújabba DAZ félét, és leírás is van csak regisztrálni kell:
Még annyival kiegészíteném az ottani leírást, hogy célszerű rendszergazda módban futtatni a loader -t, és közben semmi más ne fusson.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/5 anonim válasza:
P.O.C linkját használd! Nekem is Loader-rel van megoldva és 1 éve semmi baja nem volt, a Windowsomnak! :) Ilyen olyan termékkulcsos oldalak veszélyesek, viszont a Loader a legjobb Windows aktiválásához! :)
5/5 anonim válasza:
Termék kulcs oldalak egyik se jó. Legtöbbet letiltották már. Nekem is loaderrel van aktiválva. frissit és semmi gond a géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!