21/34 anonim válasza:
Amúgy olvastam egy-két dolgot az Intelről. Konkrétan, hogy amikor előállt az AMD az X86-X64 -el, az Intel majdnem csődbe ment, mert nekik csak ez a kettő külön létezett, az AMD pedig saját módszerrel egybegyúrta. Hogy ne tűnjön el az Intel, megvásárolta a technológiát, és azt hazudta, hogy saját gyártmány, és az AMD csak ellopta. Másik ok, hogy szerintem Intelből nagyobb teljesítményű kell, mint AMD-ből ugyanazon művelet végrehajtásához (szerintem, merthogy így olvastam). Nameg őskövületnek tartom az Intelt, mindegy ki mit mond. Hiába az új fejlesztések, egyszerűen az AMD szimpatikusabb.
22/34 A kérdező kommentje:
Nekem volt intel és AMD is de ha a sebességet nézzük akár a rendszerbetöltésnek a sebességét stb ég és föld az intel javára.
2011. nov. 20. 14:55
23/34 anonim válasza:
Egy dolog a betöltés, mert az javarészt a winyótól függ, másrészről pedig minden szempontból meg kell a kettőt vizsgálni, hogy biztosra menj. Nameg kinek melyik tetszik. Fateromnak Intel Celeron van, nekem AMD Sempron. Mindkettőnknek ugyanolyan winyó, neki 2.8 GHz, nekem 1.8. Neki 8-9 szer fut végig a Windows csík, nekem néha 4-szer, néha 7-szer.
24/34 A kérdező kommentje:
ebben igazad van , de az tagadhatatlan tény hogy az intel az ami képes jó processzorokat gyártani a felső kategóriába
2011. nov. 20. 15:19
25/34 A kérdező kommentje:
Mivel AMD részről nincs is felsőkategoria :D max alsó-közép és középkategória
2011. nov. 20. 15:19
26/34 Panda Péter válasza:
minek neked a felsőkat? egész álló nap renderelsz meg konvertálsz?
27/34 A kérdező kommentje:
1. alapbol nem vok AMD párti
2. abból élek hogy rajzolok amihez elég nagy teljesitmény kell
3. ha már valaki megteheti nem fog venni olcsó sza... amit 2 hónap mulva cserél, néha nagyn hülyeséget bezséltem már bocs.
2011. nov. 20. 15:53
28/34 A kérdező kommentje:
amugy is csa az érdekelt mit gondoltok, de én döntöm el mi a nekem tetsző dolog, és az semmikép az AMD, mellesleg te szoktál pont mindnekit a intel i5.i7 CPU-ra sarkalni szóval most magad ellen bezélsz
2011. nov. 20. 15:54
29/34 anonim válasza:
Felső vagy alsókategória, ez teljesen mindegy. Csak annyit szeretnék még hozzátenni, hogy a Guinness Rekordok Könyvébe egy AMD Athlon került. Rekordja, hogy őt lehetett a legjobban húzni. Ha jól tudom X6-os és 36 GHz a rekordja. Rajzra és játékokra, nameg minden egyébre is megfelel az AMD, vagyis nem tenném alsó kategóriába. Nem azt mondom, hogy az Intel szar, hanem hogy az AMD van olyan jó, mint az Intel...
30/34 anonim válasza:
Még annyit elfelejtettem mondani, az Intelt nem lehetetlen tuningolni, csak nem bírják. Persze állítólag...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!