11/34 A kérdező kommentje:
azon hogy más mit gondol a lapról, ár/érték stb jó választás-e egy tuning procihoz stb stb
2011. nov. 20. 10:11
12/34 anonim válasza:
Ha tetszik, vedd meg, próbáld ki, szerintem jó lesz!
13/34 A kérdező kommentje:
Értem, és szerinted ez a hütö elég a 5 Ghz-hez?
2011. nov. 20. 10:16
14/34 Panda Péter válasza:
inkább vegyél egy Asus-t, MSI-t, vagy akár Asrockot. Giga nem jó :(
15/34 A kérdező kommentje:
Eddig meg mindenki a gigát istenitette pfff
másrészt a többi gáyrtónál a z68 30 felett van jóval
2011. nov. 20. 10:23
17/34 anonim válasza:
A giga hanyatlik ez a szomorú igazság.
Amúgy Simon mi a baj az LGA1155-tel?
18/34 anonim válasza:
Semmi, csak nekem jobban tetszik az AMD, persze odaírtam, ha neki megfelel, akkor OK...
19/34 anonim válasza:
Amúgy őszintén már örülök hogy olyat látok aki azt írja hogy jobban szimpatikusabb az AMD.
Én nem vagyok egyik irányba se elfogult, de manapság rengetegen intel így, intel úgy.
20/34 anonim válasza:
Szerintem ez a hűtő jó lesz. Erősebb fölösleges. Nekem egy egyszerű hűtőborda egy egyszerű ventillátorral van és tökéletesen megfelel. Ha megveszem az AMD Athlon X2 6400+ procit szerintem még ahhoz is jó lesz, persze ahhoz úgyis gyári hűtés jár. A lényeg, hogy neked az a hűtés megfeleljen, és szerintem meg is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!