Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most a vidkari halt meg, vagy...

Blazeeee kérdése:

Most a vidkari halt meg, vagy egyéb hülyeségekben szenved a gépem?

Figyelt kérdés

Szóval: Amkior bármit csinálok(nem játszok) a gépemen, a kép: A- Teljesen elmegy és nem jön vissza,

B- Teljesen elmegy, de visszakapcsol és kidob egy hibaüzenetet az ATI driver.(x550 -es)

nem a driverrel(illesztőprogrammal) van a problémám, mert frissítettem, és most sem lett jobb.

Az oprendszert (xp:sp3) még nem raktam újra... segíthet?

vagy a videokártya halt meg?

2011. nov. 19. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg újrarakni és ha az sem segít akkor több mint valószínű h meghalt
2011. nov. 19. 10:44
 2/4 anonim válasza:
szerintem is érdemes újrarakni a gépet de lehet hogy csak vírus az oka, ami jóesetben, csak ideiglenes hibát okozott, rosz esetben tökrerakta a kártyát.( nekem tönkrerakta)
2011. nov. 19. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget, hétvégén újrarakom... ha nem lessz jó, akkor veszek egy másik vidkarit,de most nem állok túl jól... 256-os kéne, shader model 3.0 támogatással(a régi csak 2.0 volt, és amiatt sokminden nem futott el rajta). nem akarok most jobbat, mert kb 1 éven belül uj gépem lessz...
2011. nov. 24. 18:15
 4/4 A kérdező kommentje:

utólag kiderült, a kari hűtője halt meg...

Szétkaptam az egészet, a lapkát kikaptam az aljából, összeraktam, ezértm ost a gépem fekvőgépként üzemel :D

de működik

2012. febr. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!