Erre a gépre milyen op. Rendszert tegyek? (bővebben lent)
2011. nov. 15. 19:51
1/11 anonim válasza:
Ajánlom a Win. 7-et de ha neked jó az Win. Xp nem bánom azt se...
2/11 A kérdező kommentje:
Windows 7 en belül melyiket így gondolom.. legjobb teljesítményt akarom kihozni a dx11 miatt tuti win7 csak nemtom melyik pontosan kéne tudni mert win7 et alapba nemvágom :D
2011. nov. 15. 19:58
3/11 anonim válasza:
Win 7 professional/ultimate. Azokból is a 64 bites.
4/11 anonim válasza:
Baromira mindegy, ilyen szempontból nincs különbség a kiadások között....amelyiket le tudod torrentezni normálisan (tehát nem buherált szarként), onnantól mindegy hogy Home vagy Ultimate.
5/11 anonim válasza:
Ha csak otthoni gépnek kell általános dolgokra meg játszani, akkor bőven elég a Home Premium 64 bit.
A Professional/Ultimate semmi olyat nem tud amire átlag gamer usernek szüksége lenne...
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
holnap jön a gép :D már mind1 meg amúgyis amd párti voltam de intel core i3 adni fogja.. meg most 1magos gépem van szóval annál 10000 x jobb ez :D
2011. nov. 16. 15:23
9/11 anonim válasza:
Ha játékra veszed pont hogy nem fogja adni az i3, mert ott a VGA számít, a proci csak másodlagos. És a VGA sokkal jobb abban amit én írtam össze, főleg hogy a tiédben csak DDR3-as 6670 van.
10/11 A kérdező kommentje:
jólvan pihenjél
2011. nov. 17. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!