Milyen operációs rendszert ajánlatok erre a gépre? (csak netezésre kell)
nVidia geForce 6600 256 mb
Intel Celeron D 320 2.40 GHz 1 magos
1.5 giga memória
netezésre,msn,filmnézés,youtube... ezekre használnám...
maradjatok már ezzel a kibszott ubuntuval..nemszeretem a wint de még mindig az a legjobb..
egyébként ezen a gépen elfutna a win7. ami lényegesen jobb mint az xp.
"és mennyit foglal?? hol lehet letölteni?? nehéz feltelepiteni?"
Az Ubuntu-nak én úgy 6GB-ot adtam, bár mivel vírusok nincsenek rá, és nem omlik össze, vagy ha mégis, akkor Live CD-vel vissza tudod állítani az adatokat, akár az egész lemezt egybe-particionálhatod, és arra ráteheted.
Az Ubuntu ingyenesen letölthető (legálisan) innen:
Feltelepítése 6 lépésből áll grafikus felületen, magyarul, ha nem kell másik operációs rendszer, akkor a partícionálásnál arra figyelj, hogy "az egész lemez felhasználása" opciót válaszd, a többi lépés pedig nyilvánvaló, ha mégsem lenne az, van hozzá leírás.
Azért javaslom, mert a vírusok miatt nem kell aggódnod, továbbá sokkal stabilabb, gyorsabb és biztonságosabb, és az általad elmondott feladatokra tökéletesen alkalmas, továbbá nem illegálisan töltöd le (és fizetned sem kell érte), hiszen ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!